Aktualno - FR

Vljudno vabljeni na predstavitev knjige Igorja Kovača z naslovom "At His Crossroad: Reflections on the Work of France Bučar", ki bo v četrtek, 21. junija 2018, ob 17. uri v dvorani Slovenske Matice (Kongresni trg 8, Ljubljana).

Preberi več

Študentski domovi Ljubljana organizira mednarodno konferenco z naslovom Britanska parlamentarna razprava, ki bo potekala od 11. do 13. septembra 2018 v Ljubljani. Dogodek poteka v okviru projekta Message to Europeans 3.0, podprtega v okviru programa Evropa za državljane.

Preberi več

Slovensko panevropsko gibanje v sodelovanju s panevropo Madžarske organizira mednarodno konferenco z naslovom Evroskepticizem – izvor, izzivi in prihodnost, ki bo potekala 26. in 27. oktobra 2018 v kraju Szentendre (Madžarska).

Preberi več

Slovensko panevropsko gibanje tudi letos organizira zaključni božično-novoletni sprejem, ki bo v četrtek, 6. decembra 2018, ob 17. uri v Kavarni Slamič (Kersnikova 1, 1000 Ljubljana).

Preberi več

V Maastrichtu (Nizozemska) so se 29. aprila 2019 prvič soočili t. i. spitzenkandidaten. Namen soočenja je bil predstaviti poglede in argumente političnih strank glede prihodnosti Evropske unije po evropskih volitvah 2019.

Preberi več

Drugo soočenje t. i. spitzenkandidaten je potekalo 2. maja 2019 v Firencah (Italija). Namen soočenja je bil ponovno razpravljati o pozicijah evropskih političnih strank o tem, kakšna naj bo prihodnost Evropske unije.

Preberi več

Slovensko panevropsko gibanje vas vljudno vabi na dogodek z naslovom Brexit – identiteta se vrača, ki bo potekal v četrtek, 13. juni...

Preberi več

Slovenska panevropska mladina v sodelovanju s Fakulteto za uporabne družbene študije v Novi Gorici vas vljudno vabita na okroglo mizo, ki bo v ponedeljek, 27. maja 2019, ob 16. uri na Fakulteti za uporabne družbene študije v Novi Gorici (Gregorčičeva 19, 5000 Nova Gorica).

Preberi več

Slovensko panevropsko gibanje v sodelovanju s Klubom evropskih študentov vabita na srečanje z gostom, ki bo v petek, 8. novembra 2019, ob 10. uri na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani, predavalnica št. 1 (Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana).

Preberi več

Slovensko panevropsko gibanje je 2. februarja 2018 organiziralo okroglo mizo na temo kibernetske varnosti z namenom približati tematiko širši javnosti ter izpostaviti ključne izzive, ki jih prinaša tako za državo kot posameznike.

Preberi več